دستور پخت پیتزا پپرونی (Pepperoni)

مواد لازم :
سیر رنده شده =یک حبه کوچک
روغن زیتون= یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی= به اندازه لازم
پپرونی (نوعی سوسیس تند)= ۱۷۵ گرم
ذرت پخته= ۱۷۵ گرم
جعفری خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا= ۵۰ گرم
پنیر پارمزان= ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

۱- خمیر پیتزا را آماده کرده و در سینی پهن می کنیم. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم می کنیم. آنگاه سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سپس سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن پخش می کنیم. ۲- پپرونی ها را حلقه کرده و روی سس می چینیم. سپس پیتزا را در فر گذاشته و ۱۰ دقیقه می پزیم. ۳- دوباره پیتزا را بیرون آورده و روی آن ذرت ، جعفری و پنیرها را می پاشیم و باز هم ۱۰ دقیقه ی دیگر در فر می گذاریم تا روی آن مقداری طلایی شود.